Waarom Team Pike

Waarom Team Pike

Wij vinden dat jij het waard bent om je fit en vitaal te voelen, om sterk en weerbaar te zijn, om plezier te hebben in bewegen en om jezelf uit te dagen om net dat ene stapje verder te gaan. Team Pike wil iedereen die extra motivatie, begeleiding, advies of een duw in de rug nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen helpen.

Personal training als middel
Wij zijn ervan overtuigd dat sport mensen letterlijk in beweging brengt. Sport is – zeker in combinatie met de juiste voeding en leefstijl- een middel om allerlei processen op gang te brengen. Lichamelijk fitter worden, afvallen of je spiermassa vergroten zijn daar voorbeelden van, maar ook mentaal gebeurt er van alles als je traint. Sport is een uitlaatklep, ontspanningsmiddel en een manier om je eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. Het levert bovendien een bijdrage aan het in balans brengen van je hormoonhuishouding.

De beste versie van jezelf worden door de balans te vinden
Door middel van goede begeleiding vanuit de personal trainer en 100% inzet vanuit jou als member zorgen we samen dat je de beste versie van jezelf wordt. We doen dit door sportief bezig te zijn en je de juiste keuzes te laten maken op het gebied van voeding en leefstijl. Het gezamenlijke doel is om jou, fysiek en mentaal, in balans te brengen.

Maatwerkprogramma’s personal training
Wij zijn je adviseur, beweegexpert, coach, trainer of ‘drillmaster’. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en welk doel je wilt bereiken, leveren wij maatwerkprogramma’s op het gebied van personal training, voeding en leefstijl. Ben je een topsporter en wil je je kracht wilt vergroten, sneller herstellen of je mindset beïnvloeden? Of ben je iemand die nooit sport en wil je plezier krijgen in bewegen, je fitter voelen of afvallen? Je bent van harte welkom als member; Team Pike helpt je om je doelstelling te bereiken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Kom vrijblijvend langs voor een gesprek of proeftraining.

Home slider 2
[button url=”https://team-pike.nl/contact” style=”green” size=”large” target=”_self”]Contact[/button]