Personal Training

Personal training staat bij Team Pike voor maatwerk. Iedereen is anders in lichamelijk opzicht en ook mentaal verschillen we van mens tot mens. Bovendien is voor iedereen de reden om te gaan bewegen en te willen sporten anders. Als je erover nadenkt, is het best vreemd om te denken dat je door -bijvoorbeeld- te gaan hardlopen of door mee te doen aan willekeurige groepslessen je doel wel zult bereiken. Soms is dat het geval, maar veel vaker lukt het daarmee niet.

Wat voor de één goed werkt, hoeft voor de ander helemaal niet te werken. Daarom kijken we bij Team Pike naar jou: naar je doelstelling, je behoefte en naar hoe je als mens in elkaar zit. Niet de instructeur of de sportactiviteit, maar jij als persoon staat centraal. We geven je persoonlijk advies en zetten een traject uit dat werkt voor jou.

1 op 1 training
Personal training bij Team Pike houdt in dat je 1 op 1 training krijgt van je trainer.

Je koopt 4, 8 of 12 sessies van 60 minuten of 30 minuten in. Hoeveel sessies je wilt inkopen, bepaal je na een (vrijblijvend) intakegesprek en/of een proeftraining.

De personal trainer begeleidt je tijdens de trainingssessies en gebruikt hierbij een persoonlijk trainingsschema. Natuurlijk word je tijdens je training gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Naast het samen trainen, geeft je personal trainer je ook advies op het gebied van voeding & leefstijl.

Personal Training