Body & Mind Fitness Challenge

Body & Mind Fitness Challenge

Samen met de Brainfitnessclub en Optisport Health Club Sneek heeft Team Pike een intensief 12 weken programma opgezet: de Body & Mind Fitness Challenge (BMF). Gedurende 12 weken ga je onder professionele begeleiding aan de slag om je leven een boost te geven. Zowel de fysieke als de mentale aspecten van fit worden en fit blijven, komen tijdens dit programma aan de orde.

Als deelnemer aan de BMF-Challenge ga je intensief sporten, volg je specifieke voedingsprogramma’s en neem je je mindset onder de loep. Met trainingen, voedingsschema’s, workshops en de juiste persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je alle tools in handen krijgt om de beste versie van jezelf te worden. Je investeert 12 weken in jezelf om te zorgen dat je fysiek en mentaal in balans komt of in ieder geval een grote stap in die richting maakt. De BMF-challenge is een aanrader voor iedereen, maar zeker voor jou als je het roer op het gebied van training, voeding & leefstijl echt wilt omgooien!

Meer informatie over de BMF-challenge vind je via:

[button url=”http://brainfitnessclub.nl/body-mind-fitness-challenge-2018-2/” style=”grey” size=”small” target=”_blank”]BMF CHALLENGE[/button]

Body & Mind Fitness Challage